Returnarea produselor

Cerere de retur produse

 • Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse (cod/denumirearticol):
 • Cod produs
  Denumire produs
  Cantitatea
 • Achizitionat cu factura
 • Doresc inlocuirea produsului cu unul nou
 • Doresc sa il schimb cu un alt produs
 • Doresc sa primesc contravaloarea produselor in bani
 • Am luat la cunostinta de regulamentul si conditiile de retur pentru produsele achizitionate din www.jucariileluiandrei.ro si sunt de acord cu acest formular de notificare cu privire la retragerea mea din contract si cu termenul de solutionare a acestei cereri de maxim 7 zile lucratoare *

In termen de 7 zile lucratoare veti primi un raspuns (Solutionare) in format electronic (email) din partea JUCARIILE LUI ANDREI SRL care sa contina una din variantele de mai jos:
a. Respingerea cererii – cu observatiile de rigoare (in situatia in care produsul este deteriorat din vina clientului sau pentru motivatii nefondate ale clientului)
b. Acceptarea cererii prin:
   i. Inlocuirea produsului cu unul nou, in cazul in care produsul primit nu corespunde parametrilor mentionati in site (produs nefunctional, difera culoare/dimensiune, produs incomplet, eroare de ambalare, produs depreciat in timpul transportului)
   ii. Schimbarea cu un alt produs de aceeasi valoare sau prin achitarea diferentei fata de suma achitata pentru produsul comandat initial
   iii. Contravaloarea in bani a produsului – aici se va mentiona valoarea restituita, Numarul Dispozitiei de Plata si data acesteia.
Instructiuni:
Dreptul de retragere


Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile.
 Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.
 Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati. Datele de contact in acest sens sunt: www.jucariileluiandrei.ro adresa postala: Arad, str Horea nr 4 ap 2 , numar de telefon 0723342445, adresa de email comenzi@jucariileluiandrei.ro- cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau email.
 In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat; folosirea lui nu este insa obligatorie. De asemenea, puteti completa si transmite electronic de pe site-ul nostru, www.jucariileluiandrei.ro, formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin email, confirmarea de primire a cererii de retragere.
 Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.


 Consecintele retragerii


 Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.
 Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.
 Expediati produsele sau inmanati-le direct noua sau reprezentantului firmei de curierat Fan Curier sau DPD autorizat de catre noi pentru ridicarea produselor, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.A se vedea punctul 6 din Instructiuni de completare.
 Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor, cu exceptia situatiilor in care se doreste returul deoarece produsul returnat nu corespunde standardelor din vina furnizorului (produsul este defect, culoarea produsului difera de poza de pe site, lipsesc parti componente ale produsului). In acest caz, vom suporta costul returnarii produselor.

 POLITICA RETURPRODUSE DEFECTE


 1. Organizatorul
 S.C. JUCARIILE LUI ANDREI S.R.L,  pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea returnarii produselor cumparate din magazinele in conditiile prezentului regulament.
 2. Drept de retur3. Obiectul Regulamentului


Obiectul regulamentului il constituie stabilirea conditiilor in care clientii, pot returna produse achizitionate din reteaua de magazine JUCARIILE LUI ANDREIProdusele defecte fac exclusiv obiectul prezentului regulament.


4. Conditii de retur


Sunt excluse dreptului de retur urmatoarele situatii:


- inlocuirea de consumabile cum ar fi: pile, baterii, incarcatoare, sigurante, becuri electrice si accesorii, casti, microfoane;


- uzura normala a produselor, a pieselor si a accesoriilor, mai ales camera cu aer;


- casarea si folosirea anormala sau neconforma a produselor;


- produsele care au facut obiectul unei modificari care depaseste cadrul garantiei;


- defectele si consecintele acestora, legate de folosirea neconforma cu utilizarea pentru care a fost fabricat produsul;


- defectele si consecintele acestora, legate de orice cauza exterioara (caldura, umiditate, inghet, soare, furtuna, …).


5. Locul – exclusive pentru produsele achizitionate prin comanda pe www.jucariileluiandrei.ro


Produsul / produsele pot fi returnate exclusiv prin aceeasi metoda prin care au fost achizitionate, in urma aprobarii cererii de retur si personal, clientului care a achizitionat produsul / produsele in baza unui act de identitatesi a facturii cu care a fost achizitionat produsul.
6. Mecanismul de desfasurare


ClientIi care doresc sa returneze produsele achizitionate din www.jucariileluiandrei.ro trebuie sa faca o cerere de retur catre compania JUCARIILE LUI ANDREI SRL, in termen de celmult 30 de zile calendaristice de la emiterea documentului de cumparare.


Cererea de retur se va face pe formularul pus la dispozitie de catre noi.


Dupa verificare adocumentelor de achizitie, produsul va fi preluat in vederea evaluarii indeplinirii conditiilor de retur.


Acceptarea returului se va putea face doar dupa verificarea si confirmarea indeplinirii conditiilor de retur, Organizatorul rezervandu-si dreptul sa decida asupra acceptarii returului.


In urma verificarii starii produsului, daca se constata ca nu indeplineste conditiile pentru retur JUCARIILE LUI ANDREI va informa direct Clientul. Produsul va fi inmanat clientului in magazine sau va fi returnat prin curier, cu plata la destinatie. In acest caz clientul va suporta costul transportului de retur, conform declaratiei date la momentul predarii produsului pentru constatare.


In cazul depasirii termenului, cererea se considera anulata.


7. Timpul


Rezolutia la cererea de retur va fi trimisa clientului, printr-un mijloc de comunicare agreat (telefonic, email, fax, etc), in maxim 7 zile lucratoare de la preluarea produsului de catre JUCARIILE LUI ANDREI SRL. Termenul de returnare al banilor, pentru cererile aprobate, este de maxim 15 de zile lucratoare de la data aprobarii returului;


8. Returnarea Contravalorii


In cazul in care clientul doreste achizitionarea altui produs din www.jucariileluiandrei.ro , de valoare egala sau mai mare decat valoarea produsului pentru care se solicita retur, returnarea se va face in cel mai scurt timp direct la punctual de lucru sau prin curier. Achitarea diferentei de valoare se va face prin plata in cont sau ramburs la curier.


In cazul in care a fost aprobata cererea de retur si clientul doreste restituirea sumei de bani, suma va fi transferata in contul indicat de catre client in cererea de retur, in termen de 15 de zile lucratoare de la aprobare, aceasta plata reprezentand contravaloarea produsului asa cum a fost ea inscrisa pe documentul fiscal ce probeaza achizitia.


9. Litigii


Orice disputa cu privire la interpretarea, executarea si efectele prezentului Regulament vor fi solutionate pe cale amiabila.


In cazul in care Partile nu ajung la o intelegere, litigiile vor fi supuse spre solutionare instantelor de judecata competente.


Inscrie-te la newsletterul nostru pentru noutati si promotii!

Prin completarea si trimiterea acestui formular sunteti de acord cu faptul ca jucariileluiandrei.ro va stoca si utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal. Pentru detalii, va invitam sa cititi sectiunea Prelucrarea datelor cu caracter personal