Livrarea si plata

1. Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor (momentul in care produsele comandate pleaca spre dumneavoastra) se face in temenul afisat in pagina produsului. Se poate intampla, totusi, ca un anumit produs sa fie momentan indisponibil - fapt ce va va fi comunicat de catre unul dintre consultantii nostri in momentul confirmarii telefonice a comenzii. Dumneavoastra decideti daca pastrati comanda pana la revenirea produsului in stoc sau doriti sa anulati comanda. 

2. Costurile de transport 

Costul de transport prin curier rapid va fi afisat inainte de finalizarea comenzii si este :
- in Arad de 20 lei pentru comenzile sub 500 lei si gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei; pentru clinetii din Arad exista posibilitatea ridicarii coletului de la sediu- in tara (in localitatile acoperile de firmele de curierat partenere) este de 20 lei. 

3. Unde livram
 
Firmele de curierat rapid care livreaza coletele catre dumneavoastra sunt CARGUS  si DPD  ce acopera cca. 4000 de localitati din Romania. Daca doriti expedierea coletului intr-o localitate care nu se afla in raza acesteia, va trebui sa achitati un cost de transport suplimentar in functie de numarul de km dintre localitatea dumneavoastra si cea mai apropiata filiala CARGUS si DPD  - acest cost va va fi comunicat de operatorii nostri in momentul confirmarii telefonice a comenzii. Daca nu doriti sa suportati acest cost, aveti posibilitatea sa ridicati dumneavoastra coletul de la sediul CARGUS si DPD  din localitatea cea mai apropiata unde exista o filiala CARGUS  si DPD .Nu expediem produsele prin Posta Romana.

4.Modalitati de plata

Se poate achita in momentul livrarii coletului , ramburs.

Se poate achita prin ordin de plata in urmatoarele conturi deschise la Banca Transilvania :

RON - RO46BTRLRONCRT0331348501
EURO - RO93BTRLEURCRT0331348501

Se poate achita cu card bancar prin sectiunea e-commerce de pe site-ul nostru.


   Va multumim! Echipa lui Andrei !

Inscrie-te la newsletterul nostru pentru noutati si promotii!

Prin completarea si trimiterea acestui formular sunteti de acord cu faptul ca jucariileluiandrei.ro va stoca si utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal. Pentru detalii, va invitam sa cititi sectiunea Prelucrarea datelor cu caracter personal